پاورپوینت شیرین کننده های غذایی

پاورپوینت شیرین کننده های غذایی

پاورپوینت شیرین کننده های غذایی

"در این پاورپوینت شیرین کننده های غذایی پرداخته شده است . پاورپوینت شیرین کننده های غذایی پاورپوینت شیرین کننده های غذایی"

       نوع فایل: power pointقابل ویرایش 48 اسلاید قسمتی از اسلایدها:                 شیرین کننده ها افزودنی های غذایی هستند که ممکن است طبیعی یا مصنوعی باشند. شیرین کننده های طبیعی از دیر بازمورد استفاده بشر بوده اند که برای مثال از شکر و عسل میتوان نام برد با تولد صنعت قند و تولید انواع تصفیه شده ی شیرین کننده ‏ها مصرف این مواد افزایش یافت ولی با گسترش بیماری های  قلبی عروقی ، چاقی ، دیابت و سایر اختلالات متابولیكی كه به سبب ایجاد تغییرات گریز ناپذیر در شیوه زندگی انسان ها بروز یافته اند، موجب شد تا بشر به جایگزینی مواد شیرین كننده مصنوعی روی بیاورد. این مواد انرژی زیادی تولید نمی كنند و برخی از آ‌نها بدون آ‌نكه وارد روند سوخت وساز بدن شوند دفع می گردند. تولید این مواد امكان تهیه نوشابه ها، شكلا ت ها و مرباهای رژیمی را برای مصرف بیماران دیابتی و افراد چاق فراهم آ‌ورده ولی در بحث مصرف این مواد مسئله خطرات احتمالی آ‌نها در سلا متی انسان نیز مورد توجه بوده است. این مواد باید پس از تایید و تصویب كاربرد در مواد غذایی به عنوان افزودنی در صنایع غذایی استفاده شوند. فهرست مطالب و اسلایدها:شیرین كننده های طبیعیشیرین كننده های مصنوعیمشکلات ناشی از مصرف شیرین‌ کننده‌های مصنوعیالكل های قندیبرخی از انواع شكر قهوه ای كه در اروپا ساخته شده است شاملکاربرد قند مایع اینورت در صنعت غذاقند مایع گلوکز در صنایع زیر بکار...

پاورپوینت  شیرین کننده های غذایی

 

 

 

 

 

 

 

نوع فایل: power point

قابل ویرایش 48 اسلاید

 

قسمتی از اسلایدها:                

شیرین کننده ها افزودنی های غذایی هستند که ممکن است طبیعی یا مصنوعی باشند. شیرین کننده های طبیعی از دیر باز

مورد استفاده بشر بوده اند که برای مثال از شکر و عسل میتوان نام برد

 با تولد صنعت قند و تولید انواع تصفیه شده ی شیرین کننده ‏ها مصرف این مواد افزایش یافت ولی با گسترش بیماری های  قلبی عروقی ، چاقی ، دیابت و سایر اختلالات متابولیكی كه به سبب ایجاد تغییرات گریز ناپذیر در شیوه زندگی انسان ها بروز یافته اند، موجب شد تا بشر به جایگزینی مواد شیرین كننده مصنوعی روی بیاورد. این مواد انرژی زیادی تولید نمی كنند و برخی از آ‌نها بدون آ‌نكه وارد روند سوخت وساز بدن شوند دفع می گردند. تولید این مواد امكان تهیه نوشابه ها، شكلا ت ها و مرباهای رژیمی را برای مصرف بیماران دیابتی و افراد چاق فراهم آ‌ورده ولی در بحث مصرف این مواد مسئله خطرات احتمالی آ‌نها در سلا متی انسان نیز مورد توجه بوده است. این مواد باید پس از تایید و تصویب كاربرد در مواد غذایی به عنوان افزودنی در صنایع غذایی استفاده شوند.

 

فهرست مطالب و اسلایدها:

شیرین كننده های طبیعی

شیرین كننده های مصنوعی

مشکلات ناشی از مصرف شیرین‌ کننده‌های مصنوعی

الكل های قندی

برخی از انواع شكر قهوه ای كه در اروپا ساخته شده است شامل

کاربرد قند مایع اینورت در صنعت غذا

قند مایع گلوکز در صنایع زیر بکار میرود

کاربرد شربت غنی از فروکتوز در صنعت غذا

جمع بندی و نتیجه گیری







محصولات مرتبط:
  • پاورپوینت نيرو در نظريه تابعي چگالي
  • پاورپوینت نظریه میدانی کرت لوین
  • پاورپوینت مطالعه طيف اتمهايی که در قشر خارجی چندين الکترون دارند
  • پاورپوینت مروری بر سیستمهای بس الکترونی
  • پاورپوینت لايه فيـــــــــــــــــزيکی
  • پاورپوینت کنترل اتوماتيک
  • پاورپوینت کنترل اتوماتيک
  • پاورپوینت کنترل فیزیکوشیمیایی
  • پاورپوینت مبانی فیزیک
  • پاورپوینت اصول مهندسي فشار قويشكست الكتريكي در عايقها
  • پاورپوینت ردیابی انرژی و تجزیه و تحلیل حفاظها
  • پاورپوینت ذرۀ ‌باردار در ميدان مغناطيسي
  • پاورپوینت ذرۀ ‌باردار در ميدان مغناطيسي
  • پاورپوینت سمینار کنترل
  • پاورپوینت حرکت شتابدار
  • پاورپوینت تنش
  • پاورپوینت بازرسی به روش ذرات مغناطیسی
  • پاورپوینت آشنایی با اسیلوسکوپ و کاربرد آن
  • پاورپوینت الگو های ساختاری اتم
  • پاورپوینت اقليم شناسي ديناميك
  • پاورپوینت استاتیک
  • پاورپوینت Zoom از دنياي کوچک تا دنیای بزرگ
  • پاورپوینت فیزیک پایه 1( مکانیک)
  • پاورپوینت فیزیک پایه 1( مکانیک)
  • پاورپوینت ذرۀ ‌باردار در ميدان مغناطيسي
  • پاورپوینت توانبخشی
  • پاورپوینت روانشناسی احساس و ادراک
  • پاور پوینت نقش بازی در تربیت کودکان
  • پاورپوینت طرحی معماری روستای لیقوان (پروژه شناخت و طراحی معماری روستایی)
  • پاورپوینت انواع خشک کن ها
  • پاورپوینت پنیر و انواع آن
  • پاورپوینت سیستم های مدیریت هوشمند حمل و نقل
  • پاورپوینت طاق و قوس و گنبد درمعماری اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)
  • پاورپوینت نفوذ و تعامل اجتماعی
  • پاورپوینت چارچوب معلمی
  • پاورپوینت مساجد دوره اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)
  • پاورپوینت آرامگاه ها و زیارتگاه ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)
  • پاورپوینت میدان تجریش (پروژه شناخت و تحلیل فضا های شهری)
  • پاورپوینت توليد شكلات و تافي
  • پاورپوینت آژانس حفاظت از محیط زیست امریکا
  • پاورپوینت اهمیت و نقش جنگل ها
  • پاورپوینت داروخانه خصوصي سينا
  • پاورپوینت شیرین کننده های غذایی
  • پاورپوینت راه سازی
  • پاورپوینت کودک آزاری
  • پاورپوینت نظریه گشتالت
  • کسب درامد از سایت اتوماتیک در فروش فایل
  • پاورپوینت خلاقیت و نوآوری در مدیریت
  • پاورپوینت طرح مرمت مدرسه دارالفنون (مظفريه) (پروژه درس آشنایی با مرمت ابنیه)
  • پاورپوینت کاخ ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)
  • پاورپوینت زعفران در صنایع غذایی
  • پاورپوینت ريزمغذي ها چه هستند
  • پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی
  • پاورپوینت استفاده از امولسیفایرهای ژلی بعنوان جایگزین زرده تخم مرغ در تولید کیک
  • پاورپوینت خط توليد کنسرو ماهی
  • پاورپوینت شیمی عمومی
  • پاورپوینت احیای قلبی- ریوی
  • کسب درامد از سایت اتوماتیک در فروش فایل
  • پاورپوینت شیرین کننده های غذایی
  • پاورپوینت طرح مرمت مدرسه دارالفنون (مظفريه) (پروژه درس آشنایی با مرمت ابنیه)
  • پاورپوینت توانبخشی
  • پاورپوینت طرحی معماری روستای لیقوان (پروژه شناخت و طراحی معماری روستایی)
  • پاورپوینت كاخ هشت بهشت اصفهان
  • پاورپوینت انتقال حرارت پيشرفته (انتقال حرارت هدايتی) (Conduction)
  • پاورپوینت انواع خشک کن ها
  • پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی)
  • پاورپوینت آرامگاه ها و زیارتگاه ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)
  • پاورپوینت طاق و قوس و گنبد درمعماری اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)
  • پاورپوینت کاخ ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)
  • پاورپوینت روانشناسی احساس و ادراک
  • پاورپوینت معماری مدرن متعالی (پروژه درس آشنایی با معماری معاصر)
  • پاورپوینت رادیولوژی
  • پاورپوینت نحوه محاسبه و پیاده سازی قیمت تمام شده
  • پاورپوینت مدیریت اسلامی و اخلاق مدیریت
  • پاورپوینت آژانس حفاظت از محیط زیست امریکا
  • پاورپوینت داروخانه خصوصي سينا
  • پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس
  • پاورپوینت قهوه
  • پاورپوینت عملیات حرارتی، فرایند گرم كردن و سرد كردن
  • پاورپوینت اهمیت و نقش جنگل ها
  • پاورپوینت حسابداری دارایی های ثابت ونامشهود
  • پاورپوینت كنترل نشت در سدهاي خاكي
  • پاورپوینت توليد شكلات و تافي