پاورپوینت پنیر و انواع آن

پاورپوینت پنیر و انواع آن

پاورپوینت پنیر و انواع آن

"در این پاورپوینت پنیر و انواع آن پرداخته شده است . پاورپوینت پنیر و انواع آن پاورپوینت پنیر و انواع آن"

       نوع فایل: power pointقابل ویرایش  27 اسلاید قسمتی از اسلایدها:پنیر فرآورده غذایی ای است که از شیر بریده شده (ترش شده) حیوانات تهیه می شود. معمولاً در تهیه پنیر از شیر گاو استفاده می کنند؛ گرچه گاهی شیر بز، گوسفند یا حتی گاومیش هم به کار می رود. اغلب، برای ترش کردن شیر از پنیر مایه استفاده می کنند. ولی گاهی سرکه یا آب لیمو هم به کار می رودپنیر مایه، آنزیمی است که در قدیم از بافت داخلی شکم گوساله بدست می آمد. امروزه  ماده ای جایگزین آن در آزمایشگاه تهیه می شود و به عنوان پنیر مایه کاربرد دارد.برای کاهش PH، تغییر بافت و ایجاد طعم بهتر، به پنیر باکتری اضافه می کنند. رنگ طبیعی پنیر از سفید تا زرد متغیر است. به برخی انواع پنیر هم ادویه اضافه می کنند که به دلیل ایجاد تنوع در تولید انواع پنیر می باشد.انواع و طعم های مختلف پنیر به نوع باکتری به کار رفته، میزان چربی شیر، تنوع در مدت زمان، و نحوه ی عمل آوردن پنیر بستگی دارد. از دیگر عوامل مؤثر می توان به رژیم غذایی حیوانی که شیر آن مورد استفاده قرار گرفته و همچنین نوع ادویه جات اضافه شده به پنیر، اشاره نمود.  فهرست مطالب و اسلایدها:تهیه پنیرمراحل تهیه پنیرگرفتن آب پنیرفشردنقوانین کلی در تهیه انواع پنیرانواع پنیرپنیر BrieپنیرCaerphillyپنیر کاممبرتپنیر سوئیسی پنیر چدارپنیر Cheshireپنیر فتاپنیر خامه ایپنیر پارمسانپنیر موزارلا پنیر محلیپنیر پیتزافساد گازی پنیر سفیدقسمت های تشکیل دهنده UFگرفتگی غشاءCIP واحدUF و Post-tاتاق استارتر ...

پاورپوینت  پنیر و انواع آن

 

 

 

 

 

 

 

نوع فایل: power point

قابل ویرایش  27 اسلاید

 

قسمتی از اسلایدها:

پنیر فرآورده غذایی ای است که از شیر بریده شده (ترش شده) حیوانات تهیه می شود. معمولاً در تهیه پنیر از شیر گاو استفاده می کنند؛ گرچه گاهی شیر بز، گوسفند یا حتی گاومیش هم به کار می رود. اغلب، برای ترش کردن شیر از پنیر مایه استفاده می کنند. ولی گاهی سرکه یا آب لیمو هم به کار می رودپنیر مایه، آنزیمی است که در قدیم از بافت داخلی شکم گوساله بدست می آمد. امروزه  ماده ای جایگزین آن در آزمایشگاه تهیه می شود و به عنوان پنیر مایه کاربرد دارد.

برای کاهش PH، تغییر بافت و ایجاد طعم بهتر، به پنیر باکتری اضافه می کنند. رنگ طبیعی پنیر از سفید تا زرد متغیر است. به برخی انواع پنیر هم ادویه اضافه می کنند که به دلیل ایجاد تنوع در تولید انواع پنیر می باشد.

انواع و طعم های مختلف پنیر به نوع باکتری به کار رفته، میزان چربی شیر، تنوع در مدت زمان، و نحوه ی عمل آوردن پنیر بستگی دارد. از دیگر عوامل مؤثر می توان به رژیم غذایی حیوانی که شیر آن مورد استفاده قرار گرفته و همچنین نوع ادویه جات اضافه شده به پنیر، اشاره نمود.

 

 

فهرست مطالب و اسلایدها:

تهیه پنیر

مراحل تهیه پنیر

گرفتن آب پنیر

فشردن

قوانین کلی در تهیه انواع پنیر

انواع پنیر

پنیر Brie

پنیرCaerphilly

پنیر کاممبرت

پنیر سوئیسی

پنیر چدار

پنیر Cheshire

پنیر فتا

پنیر خامه ای

پنیر پارمسان

پنیر موزارلا

پنیر محلی

پنیر پیتزا

فساد گازی پنیر سفید

قسمت های تشکیل دهنده UF

گرفتگی غشاء

CIP واحدUF و Post-t

اتاق استارتر







محصولات مرتبط:
  • پاورپوینت نيرو در نظريه تابعي چگالي
  • پاورپوینت نظریه میدانی کرت لوین
  • پاورپوینت مطالعه طيف اتمهايی که در قشر خارجی چندين الکترون دارند
  • پاورپوینت مروری بر سیستمهای بس الکترونی
  • پاورپوینت لايه فيـــــــــــــــــزيکی
  • پاورپوینت کنترل اتوماتيک
  • پاورپوینت کنترل اتوماتيک
  • پاورپوینت کنترل فیزیکوشیمیایی
  • پاورپوینت مبانی فیزیک
  • پاورپوینت اصول مهندسي فشار قويشكست الكتريكي در عايقها
  • پاورپوینت ردیابی انرژی و تجزیه و تحلیل حفاظها
  • پاورپوینت ذرۀ ‌باردار در ميدان مغناطيسي
  • پاورپوینت ذرۀ ‌باردار در ميدان مغناطيسي
  • پاورپوینت سمینار کنترل
  • پاورپوینت حرکت شتابدار
  • پاورپوینت تنش
  • پاورپوینت بازرسی به روش ذرات مغناطیسی
  • پاورپوینت آشنایی با اسیلوسکوپ و کاربرد آن
  • پاورپوینت الگو های ساختاری اتم
  • پاورپوینت اقليم شناسي ديناميك
  • پاورپوینت استاتیک
  • پاورپوینت Zoom از دنياي کوچک تا دنیای بزرگ
  • پاورپوینت فیزیک پایه 1( مکانیک)
  • پاورپوینت فیزیک پایه 1( مکانیک)
  • پاورپوینت ذرۀ ‌باردار در ميدان مغناطيسي
  • پاورپوینت توانبخشی
  • پاورپوینت روانشناسی احساس و ادراک
  • پاور پوینت نقش بازی در تربیت کودکان
  • پاورپوینت طرحی معماری روستای لیقوان (پروژه شناخت و طراحی معماری روستایی)
  • پاورپوینت انواع خشک کن ها
  • پاورپوینت پنیر و انواع آن
  • پاورپوینت سیستم های مدیریت هوشمند حمل و نقل
  • پاورپوینت طاق و قوس و گنبد درمعماری اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)
  • پاورپوینت نفوذ و تعامل اجتماعی
  • پاورپوینت چارچوب معلمی
  • پاورپوینت آرامگاه ها و زیارتگاه ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)
  • پاورپوینت مساجد دوره اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)
  • پاورپوینت میدان تجریش (پروژه شناخت و تحلیل فضا های شهری)
  • پاورپوینت توليد شكلات و تافي
  • پاورپوینت آژانس حفاظت از محیط زیست امریکا
  • پاورپوینت اهمیت و نقش جنگل ها
  • پاورپوینت داروخانه خصوصي سينا
  • پاورپوینت شیرین کننده های غذایی
  • پاورپوینت راه سازی
  • پاورپوینت نظریه گشتالت
  • پاورپوینت کودک آزاری
  • کسب درامد از سایت اتوماتیک در فروش فایل
  • پاورپوینت خلاقیت و نوآوری در مدیریت
  • پاورپوینت طرح مرمت مدرسه دارالفنون (مظفريه) (پروژه درس آشنایی با مرمت ابنیه)
  • پاورپوینت کاخ ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)
  • پاورپوینت تعیین ضریب انتقال حرارت طی سرخ نمودن سیب زمینی تحت فشار
  • پاورپوینت CRM و کلید موفقیت در بازارهای نوین
  • پاورپوینت تجارت الکترونیک
  • پاورپوینت پرستار، حقوق بیمار و ارائه خدمات باليني
  • پاورپوینت مالکیت
  • پاورپوینت بزهکاری
  • پاورپوینت بررسي تطبيقي قانون كار
  • پاورپوینت بررسی نقش تشكلها و مؤسسات و شرکتهای غير دولتي در نظارت بر اجراي سیاست های ابلاغی در اصل 44 قانون اساسی
  • پاورپوینت بررسی پیش نویس لایحه قانون درآمدهای پایدار شهرداری ها
  • پاورپوینت آشنايي با قوانين ديوان عدالت اداري
  • پاورپوینت بررسي رفتار و طراحي لرزه اي ديوار برشي فلزي مركب و ترمیم وتقویت سازه هاي بتنی توسط آن
  • پاورپوینت رفتار لرزه ای دیوارهای برش مزدوجRC که با لایه های CFRP حاوی فضابندی متفاوت فیبرها تعمیر شده اند
  • پاورپوینت کنسرو کردن مواد غذایی
  • پاورپوینت کنترل کیفی مواد غذایی
  • پاورپوینت پنیر اصلاح شده آنزیمی
  • پاورپوینت تولید ماست پروبیوتیک با عصاره وعملکرد آن بر محصولات لبنی
  • پاورپوینت صنایع غذایی با موضوع چای
  • پاورپوینت جدا سازي و تصفيه هيدروژني خوراك واحد آروماتيك
  • پاورپوینت بسته بندی شیر و فرآورده های لبنی
  • پاورپوینت طراحی سیستم تبرید جذبی خورشیدی در مشهد برای ظرفیت 2 تن تبرید
  • پاورپوینت بحران در خانواده
  • پاورپوینت بحران در مدارس
  • پاورپوینت انتقال جرم
  • پاورپوینت بتن گوگردی (Sulfur concrete )
  • پاورپوینت سد بتنی کوبیده غلطکی
  • پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی)
  • پاورپوینت رفتار ديناميكي غيرخطي سه بعدي سازه هاي فولادي با تير هاي خرپايي باربر
  • پاورپوینت الگوریتم های طراحی شبکه
  • پاورپوینت تصفیه میکروبیولوژی لجن فعال
  • پاورپوینت مقدمه و كاربردهاي بيوتكنولوژي
  • کسب درامد از سایت اتوماتیک در فروش فایل
  • پاورپوینت شیرین کننده های غذایی
  • پاورپوینت طرح مرمت مدرسه دارالفنون (مظفريه) (پروژه درس آشنایی با مرمت ابنیه)
  • پاورپوینت توانبخشی
  • پاورپوینت طرحی معماری روستای لیقوان (پروژه شناخت و طراحی معماری روستایی)
  • پاورپوینت كاخ هشت بهشت اصفهان
  • پاورپوینت انتقال حرارت پيشرفته (انتقال حرارت هدايتی) (Conduction)
  • پاورپوینت انواع خشک کن ها
  • پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی)
  • پاورپوینت آرامگاه ها و زیارتگاه ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)
  • پاورپوینت طاق و قوس و گنبد درمعماری اسلامی (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)
  • پاورپوینت کاخ ها (پروژه درس آشنایی با معماری اسلامی)
  • پاورپوینت روانشناسی احساس و ادراک
  • پاورپوینت معماری مدرن متعالی (پروژه درس آشنایی با معماری معاصر)
  • پاورپوینت رادیولوژی
  • پاورپوینت نحوه محاسبه و پیاده سازی قیمت تمام شده
  • پاورپوینت مدیریت اسلامی و اخلاق مدیریت
  • پاورپوینت آژانس حفاظت از محیط زیست امریکا
  • پاورپوینت داروخانه خصوصي سينا
  • پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس
  • پاورپوینت قهوه
  • پاورپوینت عملیات حرارتی، فرایند گرم كردن و سرد كردن
  • پاورپوینت اهمیت و نقش جنگل ها
  • پاورپوینت حسابداری دارایی های ثابت ونامشهود
  • پاورپوینت كنترل نشت در سدهاي خاكي
  • پاورپوینت توليد شكلات و تافي